Volledig gesloten wegens verbouwingen 7 kerstverlof van 20/12 tem 08/01/22.

UITVERKOCHT!


Voliere Kolibri 2XL met sluis en nachtverblijf.


Kolibri 2 is een grote voliere voor buiten voorzien van een nachthok en een sluis/sas zodat de vogels niet kunnen ontsnappen tijdens het betreden van de voliere.

De voliere komt geleverd als een eenvoudig bouwpakket bestaande uit voorgemonteerde panelen, een bouwplan en alle benodigde schroeven zijn uiteraard voorzien.


Mitst een vlakke ondergrond kan u deze vlot monteren in 30-tal minuten.


Het gaas is gegalvaniseerd en heeft een maasafmeting van 13x13mm.

Er zijn diverse toegangsdeuren voorzien voor alle mogelijke toepassingen en gebruik.
Teven is er een stockageruimte onder het nachthok dat ook kan aangepast worden als een slaaphok mocht u kwartels houden in de voliere.


Het nachthok van de voliere is tevens voorzien van een vuillade zodat dit eenvoudig te reinigen is.

Het nachthok is eveneens voorzien van een afsluitbare klep zodat u uw vogels kan opsluiten in het nachthok of buitenvlucht.
In de buitenvlucht zijn tevens al een aantal zitstokken voorzien.

Het sluis kan u indien gewenst niet monteren zodat u een nog grotere vlucht heeft.


De afmetingen van de voliere zijn : 231 x 108 x 190cm

 

Kolibri 2XL met sluis en nachtverblijf - naturel

  • Beschikbaarheid: Ruim in voorraad: 1-2 dagen
  • 529,00€


Beschikbare opties:Het minimum te bestellen aantal is 1000

Neem dan contact met ons op: Bij voorkeur via ons contactformulier of per email op het adres: dierenzaak@mailbox.org
Dit pakket bestaat uit voorgemonteerde panelen. Een handleiding is voorzien voor de montage. In dit pakket zijn de nodige schroeven voorzien. De gaatjes in de panelen zijn al voorgeboord.
Indien u kiest voor gemonteerde levering, monteren wij dit hok en plaatsen wij dit hok op een wegwerp pallet. Daarna verpakken wij uw zending zorgvuldig in om schade te vermijden.
Grote en zware zendingen kan u best met twee personen uitpakken.
Wij voorzien geen montage / plaatsing bij u thuis.
In sommige gevallen monteren wij de legnest(en) en maken deze terug los van het hok, dit om transportschade te vermijden. Het terug plaatsen van de legnest is in de meeste gevallen het terug vast schroeven van 4 bouten met moer.
U kan er voor kiezen om door ons het anti-vos systeem te laten installeren. Deze optie is uiteraard enkel beschikbaar voor gemonteerde hokken, wij zullen dan het anti-vos systeem installeren en configureren. Indien de optie "Deur voor vossenluik mee bestellen?" beschikbaar is dient dit te worden geselecteerd, anders kunnen wij geen poortje aansluiten op het toestel
Grote korting bij aankoop van een kippenhok met automatische kippendeur / chickenguard

Op elk kippenhok waar een anti-vos systeem op geinstalleerd kan worden kan u opteren voor de aanschaf van een anti-vos systeem met aluminium poort aan een grote korting.

Bij aankoop van een kippenhok met anti-vos systeem kost de chickenguard premium (129 Euro) + aluminium poort 20 Euro = 149 Euro.
Bij aankoop van een kippenhok met anti-vos systeem kost de chickenguard standard ( 109 Euro) + aluminium poort (20 Euro) = 129 Euro.

De standaard versie bevat enkel een timer, de premium versie bevat een timer en een lichtsensor.
In optie kunnen wij voor u het automatisch kippenluik monteren, dit kan uiteraard enkel bij gemonteerde hokken. Als de optie van deur voor vossenluik beschikbaar is dient u dit mee te bestellen, anders kunnen wij het anti-vos systeem nergens aan koppelen.