• Ceder Kippenhok Sussex 1P


Luxe kippenhok Sussex 1P gemaakt in cedar planchetten met tand en groef systeem, en cedar dakshingles (blue grade label No1).
Dit kippenhok is voorzien van 2 zitstokken, een vuillade, ladder, verhoogd onderstel (zodat de kippen kunnen schuilen onder het hok).

Goed voor +8 kippen, als bouwpakket (voorgemonteerde panelen) met duidelijke foto handleiding en de nodige schroeven.
- Afmetingen bodemplaat: 80 x 85 cm (benutbare oppvlakte).

- Hoogte: 130 cm.
- Breedte : 125 cm.
- Diepte : 80 cm.
- De legnest van het kippenhok is zowel links als rechts te monteren.

Dit hok is momenteel enkel beschikbaar voor afhaling.

Eigenschappen
Aantal legnesten 4
Aantal zitstokken 3
Afmetingen 140x140x140cm
Dakbedekking Roofing dakbedekking
Kunststof pootjes Ja
Ladder Voorzien
Ventilatie Ja 2 ventilatieroosters
Vuillade Ja, 2 vuillades

Ceder Kippenhok Sussex 1P

  • Beschikbaarheid: Pre-Order
  • 599,00€


Beschikbare opties:

Het minimum te bestellen aantal is 9999

Neem dan contact met ons op: Bij voorkeur via ons contactformulier of per email op het adres: dierenzaak@mailbox.org
Dit pakket bestaat uit voorgemonteerde panelen. Een handleiding is voorzien voor de montage. In dit pakket zijn de nodige schroeven voorzien. De gaatjes in de panelen zijn al voorgeboord.
Indien u kiest voor gemonteerde levering, monteren wij dit hok en plaatsen wij dit hok op een wegwerp pallet. Daarna verpakken wij uw zending zorgvuldig in om schade te vermijden.
Grote en zware zendingen kan u best met twee personen uitpakken.
Wij voorzien geen montage / plaatsing bij u thuis.
In sommige gevallen monteren wij de legnest(en) en maken deze terug los van het hok, dit om transportschade te vermijden. Het terug plaatsen van de legnest is in de meeste gevallen het terug vast schroeven van 4 bouten met moer.
U kan er voor kiezen om door ons het anti-vos systeem te laten installeren. Deze optie is uiteraard enkel beschikbaar voor gemonteerde hokken, wij zullen dan het anti-vos systeem installeren en configureren. Indien de optie "Deur voor vossenluik mee bestellen?" beschikbaar is dient dit te worden geselecteerd, anders kunnen wij geen poortje aansluiten op het toestel
Grote korting bij aankoop van een kippenhok met automatische kippendeur / chickenguard

Op elk kippenhok waar een anti-vos systeem op geinstalleerd kan worden kan u opteren voor de aanschaf van een anti-vos systeem met aluminium poort aan een grote korting.

Bij aankoop van een kippenhok met anti-vos systeem kost de chickenguard standard ( 109 Euro) + aluminium poort (25 Euro) = 129 Euro.
Bij aankoop van een kippenhok met anti-vos systeem kost de chickenguard premium (129 Euro) + aluminium poort 25 Euro = 149 Euro.
Bij aankoop van een kippenhok met anti-vos systeem kost de chickenguard extreme ( 159 Euro) + aluminium poort (25 Euro) = 129 Euro.
Opgelet, bij sommige hokken is geen aluminium deur nodig en zal dit dan ook niet aangerekend worden.

De standaard versie bevat enkel een timer, de premium versie bevat een timer en een lichtsensor.
In optie kunnen wij voor u het automatisch kippenluik monteren, dit kan uiteraard enkel bij gemonteerde hokken. Als de optie van deur voor vossenluik beschikbaar is dient u dit mee te bestellen, anders kunnen wij het anti-vos systeem nergens aan koppelen.