Kippenhok Hampshire 1Kippenhok hampshire 1 is voorzien van alles wat een goed en degelijk kippenhok nodig heeft. We sommen dit even op, een stevige uitschuifbare en uitneembare mestlade om eenvoudig te reinigen, een zwart (in tegelmotief) roofing dakbedekking, 3 zitstokken, 3 legnest vakken waarbij de legnest zowel links als rechts te monteren is. Een ruime deur aan de achterzijde van het kippenhok voor extra toegang, uiteraard een ladder, reeds gebeitst. kunststof lamel op het scharnierpunt van het legnest dak om scharnieren te beschermen en tegen slagregen. Aan de linker of rechterkant van het kippenhok is ook een plexi raam voorzien. 
Geleverd als eenvoudig bouwpakket met montagehandleiding (voorgemonteerde panelen).


Aan de voorzijde is een luik voorzien om het kippenhok af te sluiten s'avonds of om optioneel een chickenguard te monteren.
Uiterste afmetingen: 124 x 104 x 155,5 cm. 

 

Eigenschappen
Aantal legnesten 3
Aantal zitstokken 3
Afmetingen 124 x 104 x 155,5 cm.
Dak openklapbaar Ja van de legnest.
Dakbedekking Roofing
Trapje Ja
Ventilatie Nee
Volledig afsluitbaar Nee
Vuillade Ja

Kippenhok Hampshire 1 - 2024 - Naturel

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 339,00€


Beschikbare opties:

Neem dan contact met ons op: Bij voorkeur via ons contactformulier of per email op het adres: dierenzaak@mailbox.org
Dit pakket bestaat uit voorgemonteerde panelen. Een handleiding is voorzien voor de montage. In dit pakket zijn de nodige schroeven voorzien. De gaatjes in de panelen zijn al voorgeboord.
Indien u kiest voor gemonteerde levering, monteren wij dit hok en plaatsen wij dit hok op een wegwerp pallet. Daarna verpakken wij uw zending zorgvuldig in om schade te vermijden.
Grote en zware zendingen kan u best met twee personen uitpakken.
Wij voorzien geen montage / plaatsing bij u thuis.
In sommige gevallen monteren wij de legnest(en) en maken deze terug los van het hok, dit om transportschade te vermijden. Het terug plaatsen van de legnest is in de meeste gevallen het terug vast schroeven van 4 bouten met moer.
U kan er voor kiezen om door ons het anti-vos systeem te laten installeren. Deze optie is uiteraard enkel beschikbaar voor gemonteerde hokken, wij zullen dan het anti-vos systeem installeren en configureren. Indien de optie "Deur voor vossenluik mee bestellen?" beschikbaar is dient dit te worden geselecteerd, anders kunnen wij geen poortje aansluiten op het toestel
Grote korting bij aankoop van een kippenhok met automatische kippendeur / chickenguard

Bij aankoop van een kippenhok met anti-vos systeem kost de chickenguard PRO ( 149 Euro) Opgelet, bij sommige hokken is geen aluminium deur nodig en zal dit dan ook niet aangerekend worden.