Kippenhok Sussex 17


Extra stevig kippenhok in luxe uitvoering, voorzien van een stevige massieve bodem met daarboven een gegalvaniseerde lade in een stevige houten kader.


Achteraan een ruime deur voor een goede bereikbaarheid binnenin het hok, 3 degelijke zitstokken en 3 legnesten zijn voorzien in dit kippenhok.

Volledig manueel afsluitbaar en in optie te voorzien van een chickenguard om het hok automatisch te openen en sluiten


Geleverd als een eenvoudig bouwpakket met duidelijke montagehandleiding en beslag.


Uiterste afmetingen : 132x111x140cm.
Dit kippenhok dient u nog na te behandelen.
Eigenschappen
Aantal legnesten 3
Aantal zitstokken 3
Afmetingen 132x111x140cm.
Dak openklapbaar Ja van legnesten.
Dakbedekking Hout3
Trapje Ja
Ventilatie Nee
Volledig afsluitbaar Ja
Vuillade Ja

Kippenhok Sussex 17

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 462,00€


Beschikbare opties:

Neem dan contact met ons op: Bij voorkeur via ons contactformulier of per email op het adres: dierenzaak@mailbox.org
Dit pakket bestaat uit voorgemonteerde panelen. Een handleiding is voorzien voor de montage. In dit pakket zijn de nodige schroeven voorzien. De gaatjes in de panelen zijn al voorgeboord.
Indien u kiest voor gemonteerde levering, monteren wij dit hok en plaatsen wij dit hok op een wegwerp pallet. Daarna verpakken wij uw zending zorgvuldig in om schade te vermijden.
Grote en zware zendingen kan u best met twee personen uitpakken.
Wij voorzien geen montage / plaatsing bij u thuis.
In sommige gevallen monteren wij de legnest(en) en maken deze terug los van het hok, dit om transportschade te vermijden. Het terug plaatsen van de legnest is in de meeste gevallen het terug vast schroeven van 4 bouten met moer.
U kan er voor kiezen om door ons het anti-vos systeem te laten installeren. Deze optie is uiteraard enkel beschikbaar voor gemonteerde hokken, wij zullen dan het anti-vos systeem installeren en configureren. Indien de optie "Deur voor vossenluik mee bestellen?" beschikbaar is dient dit te worden geselecteerd, anders kunnen wij geen poortje aansluiten op het toestel
Grote korting bij aankoop van een kippenhok met automatische kippendeur / chickenguard

Bij aankoop van een kippenhok met anti-vos systeem kost de chickenguard PRO ( 149 Euro) Opgelet, bij sommige hokken is geen aluminium deur nodig en zal dit dan ook niet aangerekend worden.