Nieuwe website online (13/01/2021), mocht u problemen ondervinden gelieve ons te contacteren.

Een mooie en stevige kippenren die aan volgende kippenhokken geplaatst kan worden.

Sussex 10 naturel 
Sussex 11 naturel 


Sussex 10 cottage
Sussex 11 cottage

Uiterste afmetingen: 140 x 90 x 88cm (H).

Elke ren is eindelijk uitbreidbaar.
Kippenhok op de foto is niet inbegrepen.

Eigenschappen
Aantal legnesten 2
Afmetingen 130 x 65 x 111(h) cm
Dakbedekking Roofing
Kunststof pootjes Ja
Ladder Inbegrepen
Reeds behandeld Ja
Ventilatie Ja (afsluitbaar).
Volledig afsluitbaar Ja.
Vuillade Ja (uitschuifbaar & uitneembaar )

Kippenren voor kippenhok Sussex 10 / Sussex 11.

  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 94,00€


Neem dan contact met ons op: Bij voorkeur per email op het adres: dierenhokken@gmail.com
Of per telefoon : 0472860503
Dit pakket bestaat uit voorgemonteerde panelen. Een handleiding is voorzien voor de montage. In dit pakket zijn de nodige schroeven voorzien. De gaatjes in de panelen zijn al voorgeboord.
Indien u kiest voor gemonteerde levering, monteren wij dit hok en plaatsen wij dit hok op een wegwerp pallet. Daarna verpakken wij uw zending zorgvuldig in om schade te vermijden.
Grote en zware zendingen kan u best met twee personen uitpakken.
Wij voorzien geen montage / plaatsing bij u thuis.
In sommige gevallen monteren wij de legnest(en) en maken deze terug los van het hok, dit om transportschade te vermijden. Het terug plaatsen van de legnest is in de meeste gevallen het terug vast schroeven van 4 bouten met moer.
U kan er voor kiezen om door ons het anti-vos systeem te laten installeren. Deze optie is uiteraard enkel beschikbaar voor gemonteerde hokken, wij zullen dan het anti-vos systeem installeren en configureren. Indien de optie "Deur voor vossenluik mee bestellen?" beschikbaar is dient dit te worden geselecteerd, anders kunnen wij geen poortje aansluiten op het toestel
Grote korting bij aankoop van een kippenhok met automatische kippendeur / chickenguard

Op elk kippenhok waar een anti-vos systeem op geinstalleerd kan worden kan u opteren voor de aanschaf van een anti-vos systeem met aluminium poort aan een grote korting.

Bij aankoop van een kippenhok met anti-vos systeem kost de chickenguard premium (129 Euro) + aluminium poort 20 Euro = 149 Euro.
Bij aankoop van een kippenhok met anti-vos systeem kost de chickenguard standard ( 109 Euro) + aluminium poort (20 Euro) = 129 Euro.

De standaard versie bevat enkel een timer, de premium versie bevat een timer en een lichtsensor.
In optie kunnen wij voor u het automatisch kippenluik monteren, dit kan uiteraard enkel bij gemonteerde hokken. Als de optie van deur voor vossenluik beschikbaar is dient u dit mee te bestellen, anders kunnen wij het anti-vos systeem nergens aan koppelen.
Alle houten producten kunnen in elke gewenste kleur overgebeitst worden. U dient het hok te beitsen om schimmel of houtrot te voorkomen. Wij raden aan om het hout periodiek schoon te maken om schimmelvorming en groenaanslag te voorkomen. Gebruik vaseline voor de bewegende delen zoals lades en schuifpanelen. Gegalvaniseerde volieres hoeven geen verdere behandeling.
Op sommige producten die wij zelf verpakken, kunnen wij u een korting aanbieden indien u dit zelf komt ophalen. Dit omdat wij dan vooral tijd maar verpakkingsmateriaal besparen. De korting is steeds van toepassing op de productprijs niet op de opties.
Wij doen onze uiterste best om onze voorraad zo actueel mogelijk te houden, van populaire artikelen hebben wij altijd een ruime voorraad liggen. Sommige grotere volieres of minder populaire producten houden wij steeds een beperkte voorraad bij die wekelijks aangevuld worden. Deze producten geven wij aan door de voorraadstatus beperkte stock 1-5 werkdagen, dit wil niet noodzakelijk zeggen dat uw bestelling 5 dagen onderweg is. Meestal kunnen wij deze ook binnen de 1-2 werkdagen leveren. Maar hou er rekening mee dat dit wel kan gebeuren tijdens piekmomenten.